Alle webhosting die je nodig hebt. In één pakket.

Snel, stabiel en safe: dat zijn de drie bouwstenen van betrouwbare webhosting. Met de kwaliteitshosting van Serv-ICT blijft uw website digitaal fit. Wees verzekerd van snelle laadtijden, automatische back-ups en de laatste beveiligingsupdates.

Hosting XS
€2.5 per maand
1GB opslag
5 databases
5 e-mailadressen
50GB dataverkeer
Hosting S
€8 per maand
4GB opslag
5 databases
10 e-mailadressen
Onbeperkt dataverkeer
Hosting M
€13 per maand
10GB opslag
10 databases
20 e-mailadressen
Onbeperkt dataverkeer
Hosting L
€18 per maand
25GB opslag
onbeperkt databases
Onbeperkt e-mailadressen
Onbeperkt dataverkeer

Need for speed

Snelheid is troef in de slag om de consument. Trage websites hebben het nakijken, want bezoekers zijn kritisch en aandacht is schaars. Kwaliteitshosting is onmisbaar om jouw website aantrekkelijk te houden. Serv-ICT werkt met gerenommeerde HighSpeed-disks en dat zorgt voor gegarandeerde ‘rekenkracht’. Onze hosting is daardoor sneller dan traditionele webhosting en dat merk je direct: niet laden maar beleven. Jouw site altijd online, jouw boodschap altijd beschikbaar. Laat de techniek geen belemmering zijn, kies voor de kwaliteitshosting van Serv-ICT.

Smart software

Een website is als een (digitaal) gebouw: webhosting is de fundering, software de architectuur. Met onze gebruiksvriendelijke software installeer je eenvoudig een Customer Management System (CMS) naar wens. Het populaire WordPress behoort tot de mogelijkheden, maar er zijn ook nog talloze andere softwareproducten. Ondersteuning nodig? Net als het dataverkeer is ook onze service onbeperkt.

To Serve and Protect

Webhosting is het fundament van ICT. Zonder webhosting geen website, zonder website geen digitale slagkracht. Webhosting is nooit ‘set and forget’, ICT is nooit ‘klaar’. Nieuwe ideeën vragen om nieuwe domeinen, updates zijn altijd nodig en digitale veiligheid is een punt van continue zorg. Een ICT-omgeving heeft dus aandacht en onderhoud nodig, maar wees gerust: Serv-ICT maakt het makkelijk. Als webpartner hebben we service hoog in het vaandel staan. Dat begint bij een uitstekende bereikbaarheid. Natuurlijk kun je ons altijd mailen, maar een beller is sneller. Inderdaad: service is bij ons gewoon mensenwerk. Serv-ICT: webhosting with a human touch.

  • Persoonlijk advies, professionele aanpak
  • Korte lijnen, snelle antwoorden
  • Eenvoudig overstappen met onze verhuisservice
  • Altijd inzicht en overzicht via gebruiksvriendelijk controlepaneel
  • ‘Live’ ondersteuning op afstand via TeamViewer