Dé Online Werkplek voor uw organisatie

Telewerken, Flexwerken, Online Desktop, Cloud Werken, Cloud Computing, Online Werkplek en “Het Nieuwe Werken”. Allemaal termen voor min of meer hetzelfde, maar wat kan dit fenomeen voor  u betekenen en wat houdt het eigenlijk in?

Wat het kort gezegd betekent is dat u en uw collega’s vanaf iedere willekeurige werkplek en locatie, verbinding kunt maken met een omgeving waar uw eigen bureaublad met uw documenten, bedrijfsapplicaties andere software beschikbaar staan.

Met de Online Werkplek maakt uw organisatie gebruik van de snelheid en capaciteit van deze omgeving, terwijl op uw bureau slechts een eenvoudig systeem staat. U en uw medewerkers zijn niet meer ‘computer gebonden’. Via ieder willekeurig apparaat kunt u verbinding maken met uw Online Werkplek waarmee u zichzelf enorm flexibel maakt..

Kosten

Wij hanteren transparante kosten van €55,- per gebruiker per maand met een minimum van 5 gebruikers. De opzet en migratie zijn volledig kosteloos.

Vraag offerte aan of bel naar 0317-763880

Voordelen op een rij

Altijd en overal werken

Of u nu op kantoor, thuis of onderweg wilt werken, met de Online Werkplek heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen online omgeving. Hierdoor is flexibel werken nog nooit zo makkelijk geweest.

Schaalbaar en flexible

De Online Werkplek is volledig aan te passen aan de wensen van uw organisatie. Werkplekken zijn zeer snel op te schalen naar een onbeperkt aantal of terug te schalen naar een minimum. De kosten zijn altijd transparant en voorspelbaar.

tot 30% besparen op uw ICT kosten

Servers kunnen worden uitgefaseerd, onderhoudscontracten kunnen worden opgezegd want voor een Online Werkplek volstaat enkel een internetverbinding. Verder wordt er aanzienlijk geschrapt in software-licenties en ondersteunend personeel. Voor de realisatie is geen grote investering nodig.

Betrouwbaar en beveiligd

U bent verzekerd van continuïteit door de krachtige infrastructuur die de Online Werkplekken draagt.

Totaaloplossing voor iedere werknemer

De Online Werkplek is een totaaloplossing voor iedere werknemer. De Windows en Office licenties worden ingeregeld via een specifiek programma. Daarnaast zorgen wij dat uw omgeving altijd up-to-date is en onze klantenservice staat u altijd netjes te woord bij een vraagstuk.

Al uw gegevens veilig in de cloud

Uw desktop, laptop of tablet speelt geen belangrijke rol meer. Enkel als toegangs-apparaat zal deze fungeren. Mocht u uw apparaat verliezen, vrees niet, al uw gegevens staan netjes opgeslagen en niemand anders dan u kan deze benaderen.

Voorbeelden van bedrijfssoftware die in een online werkplek kunnen draaien.

Staat uw software er niet bij? Stel ons de vraag!

Syntess Atrium

De grote kracht van Syntess Atrium is dat integratie zover is doorgevoerd dat gegevens eenmalig worden aangemaakt en binnen alle afdelingen kunnen worden gebruikt. Of het nu gaat om relaties of objecten, artikelen/materialen of andere stamgegevens. Hiermee wordt dubbel werk voorkomen en hoeft een mutatie slechts ergens op één plaats doorgevoerd te worden. Zo is bijvoorbeeld een relatie niet alleen beschikbaar voor het maken van een offerte, ook voor werkbonnen, facturen of bestellingen kan dezelfde relatie gebruikt worden. En is deze relatie een crediteur in de financiële administratie, dan krijgt deze uitsluitend een vinkje bij het veld “Crediteur”. Hij blijft echter één en dezelfde relatie met verschillende rollen. Een relatie kan dus zodoende debiteur en crediteur gelijkertijd zijn. Zo heeft Syntess Atrium nooit dubbel voorkomende gegevens en wordt werken met software pas echt efficiënt.

Bron: syntess.nl

Visma AccountView

Afhankelijk van uw wensen kiest u voor de financiële basisversies AccountView Solo, Team of Business. Groeit uw organisatie of hebt u meer functionaliteit nodig? U kunt op elk moment eenvoudig overstappen naar een uitgebreidere versie van AccountView. Hebt u daarnaast behoefte aan specifieke functionaliteit? Visma biedt complete AccountView-uitbreidingen voor de financiële processen, handel, project- en urenadministratie.

Bron: visma.com

SnelStart

SnelStart maakt boekhouden makkelijk voor ruim 63.000 ondernemers. Bent u op zoek naar een branche- of bedrijfsspecifieke oplossing? Met directe koppelingen met banken en partners die bijvoorbeeld scan-en-herken-oplossingen bieden, neemt SnelStart u veel werk uit handen.

De verschillende branchekoppelingen sluiten naadloos aan op uw SnelStartpakket. Gegevens worden automatisch overgenomen. Zo biedt SnelStart u een voordelig alternatief voor kostbaar maatwerk!

Bron: snelstart.nl

Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 is al meer dan 35 jaar actief in de markt voor accountancy. Onze software is tot stand gekomen op basis van ‘best practices’ uit de beroepsgroep en door overleg met branche- en beroepsverenigingen en de overheid. Zo’n 5.000 kantoren werken er mee.

Bron: unit4.com